Kevyet koiransängyt helpottavat matkustamista koiran kanssa

Oletko lähdössä reissuun koiran kanssa ja haluat varmistaa, että myös koirasi nauttii matkasta? Tällöin hyvät vinkit ovat tarpeen, ja tällaisia vinkkejä on koottu tähän artikkeliin. Jo niinkin pienellä asialla kuin koiransängyn mukaan ottamisella voi olla yllättävän suuri merkitys koiran matkustusmukavuudelle, joten siitä on hyvä aloittaa!

Tuttu sänky luo turvaa

Erityisen tärkeää matkan aikana on huolehtia siitä, että koira tuntee olonsa turvalliseksi! Tutut ihmiset, tuoksut, maut ja tarvikkeet auttavat luomaan koiralle turvallisuudentunnetta, mikä auttaa rauhoittamaan koiraa. Monelle koiralle erityisesti oma peti on tuttu ja turvallinen paikka, jossa koira saa rauhoittua ja rentoutua. Siksi koiran oma sänky kannattaakin ottaa mahdollisuuksien mukaan reissuun mukaan. Onneksi kevyet koiransängyt liikkuvat näppärästi mukana reissussakin!

Joissakin tapauksissa koira voi nauttia tutun sängyn turvasta jo matkan aikana. Jos koira matkustaa lentokoneessa tai auton takakontissa, voi koiran oman pedin asettaa vaikkapa kuljetuskopan pohjalle. Jo koppa itsessään luo koiralle mukavan pienen ja turvalliselta tuntuvan pesän, mutta kun kopan vielä vuoraa koiralle tutulla pedillä, tulee kopasta entistäkin turvallisemman tuntuinen, sillä tutut tuoksut matkustavat pedin mukana.

Ellei koiralle ole mahdollista antaa omaa petiä käyttöön matkan aikana, viimeistään perillä kohteessa koiransängylle kannattaa etsiä mahdollisimman rauhallinen paikka, esimerkiksi rauhallinen huoneen nurkkaus, jonne koira voi vetäytyä lepäämään raskaan matkan jälkeen. Erityisen hyvin koiran oma peti toimii karavaanarielämässä, sillä matkustettaessa matkailuautolla tai -vaunulla voi koiransänkyä käyttää koiran omana paikkana niin sisällä kuin ulkonakin! Sama koskee nyt niin kovin trendikkäitä pakettiautokoteja, joissa on mahdollista taittaa matkaa myös koiran kanssa, kunhan reissun vain suunnittelee huolella. Kun oman rakkaan lemmikin mukavuudesta on huolehdittu, on entistä helpompaa keskittyä matkan aikana omaan nautintoon ja ehkäpä jopa hyvien tekojen tekemiseen!

Mistä kevyet koiransängyt?

Kevyet koiransängyt reissua varten on helppo tilata Zoo.fi-verkkokaupasta. Löydät verkkokaupasta hyvän ja monipuolisen valikoiman erilaisia koiransänkyjä ja -petejä, joista monet soveltuvat hyvin myös koiran reissupedeiksi. Tilaamisen nopeus ja helppous auttaa sinua säästämään aikaa ja energiaa reissusuunnitelmien tekemiseen ja valmisteluun.

Voit lajitella erilaiset vaihtoehdot esimerkiksi sen mukaan, mitkä koiransängyt ja -pedit ovat olleet kaikista suosituimpia muiden verkkokaupan ostajien keskuudessa. Voit löytää näin hyviä vaihtoehtoja myös omalle koirallesi. Tällä hetkellä erityisen suosittuja vaikuttavat olevan erilaiset BiaBed-mallit, joita on saatavilla erikokoisina ja erilaisina malleina. Nämä sängyt ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä, eivätkä ne ole hinnallakaan pilattuja, sillä edullisimmillaan tyylikkään BiaBed-koiransängyn voi löytää Zoo.fi:stä noin 40 eurolla. Jos reissubudjettisi on pieni ja haluat löytää mahdollisimman edullisen koiransängyn, voit lajitella vaihtoehdot myös siten, että edullisimmat näytetään hakutulosten kärjessä. Voit tehdä näin erityisen edullisia löytöjä, sillä edullisimmat koiran pedit maksavat Zoo.fi:ssä alle 20 euroa!