Pakettiauton hyllyt säästävät pakettiautokodin neliöitä

Karavaanarin elämä on pitkään ollut suosittu tapa tutustua maailmaan. Melko uusi villitys sen sijaan on matkata ja asua pakettiautossa, josta on muokattu pieni pyörien päällä mukana kulkeva koti. Tällainen asumis- ja matkustusmuoto tuo mukanaan vapauden mennä ja tulla oman mielen ja sydämen mukaan, mutta toisaalta asumismuotoon liittyy toki myös haasteita, sillä pakettiautokodissa on erittäin vähän tilaa. Olemmekin koonneet tähän artikkeliin vinkkejä, joiden avulla pakettiautokodista voi luoda mahdollisimman viihtyisän ja joiden avulla sen vähäisistä neliöistä voi ottaa kaiken mahdollisen irti.

Pakettiauton hyllyt tehokkaaseen säilytykseen

Löydät laadukkaat pakettiauton hyllyt Work Systemiltä. Ne auttavat sinua luomaan pakettiautokotiisi tehokasta säilytystilaa ja niiden avulla pienen kotisi tarvikkeet kulkevat tukevasti ja näppärästi mukana myös kuoppaisilla sivuteillä. Tällaiset säilytysratkaisut ovat erityisen kustannustehokas ratkaisu ja lisäävät pakettiautossa asumisen mielekkyyttä! Kun lähdön hetki tulee, ei pakettiautokodissa asuvan tarvitse huolehtia pakkausruljanssista, sillä kaikki tarvittava on jo pakattu mukaan. Hyvien säilytysratkaisujen ansiosta mukana kulkevat tavarat on helppo löytää, eikä koti näytä sotkuiselta. Hyvät säilytystilat myös auttavat estämään tavaroiden katoamisen. Siisti koti lisää viihtyisyyttä ja helpottaa arkea!

Pakettiautokoti säästää rahaa

Pakettiautoelämäntapa säästää rahaa! Etenkin Helsingissä asumiskustannukset ovat kohonneet jo kipeän korkeiksi, ja koronaepidemian vaikutuksia lentolippujen hintoihin sekä lentomatkailuun yleensäkään pidemmällä tähtäimellä voidaan vain arvailla, joten pakettiautokoti onkin edullinen ratkaisu niin asumis- kuin liikkumismuotonakin! Myös suhtautuminen matkailuun voi olla murroksessa koronaepidemian vuoksi. Esimerkiksi suomalaisten jalkapallofanien osallistuminen EM-jalkapallo-otteluihin Venäjällä ja joidenkin fanien löysä suhtautuminen koronavirustesteihin ja -karanteeneihin on saanut osakseen paheksuntaa. Omassa pakettiautokodissa karanteenin viettokin sujuu sen sijaan leppoisasti ja sosiaalisesta etäisyydestäkin on helppo pitää kiinni.

Panosta viihtyvyyteen

Hyvä sänky on useimpien pakettiautokotien keskeisin tekijä! Kannattaakin varmistaa, että kaikilla kodin asukkailla on mahdollisimman hyvät nukkumisolosuhteet kodin pienissä neliöissä. Tämän lisäksi pakettiautokodista on hyvä löytyä ainakin keittomahdollisuudet sekä miellyttävä wc-tila. Kivoilla tekstiileillä saadaan pieneenkin tilaan luotua mukavaa tunnelmaa, joka kuvastaa asujansa mieltymyksiä.

Kenelle pakettiautokoti sopii?

Pakettiautokoti sopii ennen kaikkea henkilölle, joka haluaa elää mahdollisimman vapaasti. Hän nauttii usein matkustamisesta ja haluaa nähdä maailmaa. Hän haluaa myös voida lähteä tien päälle juuri silloin, kun siltä tuntuu ja kun sydän niin sanoo. Monet pakettiautoeläjät tekevät ajasta ja paikasta riippumatonta työtä läppärillä, joka mahdollistaa todellisen vapauden liikkua.

Jos rahat ovat tiukoilla, on pakettiautossa eläminen keino säästää rahaa. Asumiskustannukset ovat pakettiautossa pienet, eikä matkailukaan maksa huimia summia. Samalla tällainen elämänkokemus tuo mukanaan aivan erityistä luottamusta siihen, että asioilla on tapana järjestyä. Pieni pakettiautokoti sopiikin ihmiselle, jolle ei ole tärkeää koota runsain mitoin maallista mammonaa, vaan sitäkin enemmän aivan erityisiä kokemuksia.

Pakettiautossa eläminen herättää runsain mitoin ihmetystä ja jopa ennakkoluuloja. Tästä syystä elämäntapa sopiikin sellaiselle henkilölle, joka ei välitä normeista ja haluaa elää omalla tavallaan. Kovin arkojen ihmisten valinta se ei sen sijaan ole, sillä etenkin yöpyminen yksin pakettiautossa voi tuntua toisinaan myös pelottavalta. Ulkoa saattaa kuulua outoja ääniä ja pysäköity pakettiauto voi olla melko turvaton, etenkin, jos se on pysäköity syrjäiselle seudulle. Myös tien päällä voi tulla vastaan yllättäviä tilanteita.