Vinkki New Yorkiin lähteville shoppailijoille

Monen unelmana on lähteä New Yorkiin shoppailemaan. Onneksi tämä haave myös toteutuu monen kohdalla, sillä New Yorkiin pääsee nykyään kohtuullisen edulliseen hintaan. Majoitus lienee matkan kallein menoerä, mutta riittävällä suunnittelulla myös majoituksen suhteen on mahdollista nipistää kuluissa jonkin verran.

Mikäli New Yorkin shoppailulta kaipaa aivan erityisesti loistavaa hinta-laatusuhdetta, on valinnanvaraa Manhattanin alueella vähemmän kuin mitä kenties odottaisi. Manhattan on tunnetusti kallis paikka ostostentekoon, vaikka se tarjoaakin monessa muussa mielessä mahtavat puitteet lomanviettoon. Mikäli on aikeissa ostaa suuremman määrän vaatteita ja esimerkiksi elektroniikkaa, kannattaa harkita New Yorkin matkallaan vaihtoehtoa, jota ei ehkä aluksi tulisi edes ajatelleeksi: suunnata New Jerseyn puolelle. New Yorkin naapuriosavaltio New Jerseyssä on nimittäin etuna se, että siellä ei ole myyntiveroa toisin kuin New Yorkissa. Tämä saa tuotteiden hinnat hieman putoamaan, mutta vieläkin edullisemmaksi ne tulevat, kun tietää, missä ostoksia kannattaa tehdä!

Yksi parhaimmista vaihtoehdoista shoppailun ystäville on suunnata Manhattanin 8th Avenuella sijaitsevalta bussiterminaalilta lähtevällä bussilla suoraan New Jerseyn puolelle The Mills at Jersey Gardens -nimiseen ostoskeskukseen. Ajomatka on vain noin puoli tuntia tai enimmillään 45 minuuttia riippuen kellonajasta, joten matka taittuu nopeasti ja perillä odottaa todella monipuolinen ostoskeskus. Jersey Gardensista matkailija voi hankkia muun muassa brändituotteita ja monenmoista muuta mukavaa reilusti edullisemmin kuin Suomesta!