Qredin yrityslaina matkailualan yrityksen toiminnan turvaamiseen

Koronavirusepidemia on ravistellut matkailualaa ja monet alan yritykset ovatkin olleet taloudellisissa vaikeuksissa kiristyneessä tilanteessa. Esimerkiksi Levillä on jo nähty joukkotartuntoja. Toisaalta tilanteessa on nähtävillä myös valon ja toivon pilkahduksia, sillä Suomen tilanteen odotetaan helpottavan lähitilanteessa. Moni matkailija odottaakin jo innoissaan pääsevänsä jälleen reissaamaan entiseen tapaan, joten matkailualan yritysten tilanne ei sittenkään näytä välttämättä aivan toivottomalta. Toisaalta lisärahoituksen tarve saattaa olla akuutti, jotta yritys voisi valmistautua täysillä tulevaan kauteen. Tällöin kannattaa tutustua Qredin tarjoamiin yrityslainavaihtoehtoihin, joihin tämä artikkeli sinut tutustuttaa pähkinänkuorimaisesti.

Yrityslainaa Qrediltä

Jos sinulla on yritys, voit hakea Qredin kautta yrityslainaa. Olipa lainan tarpeesi millainen tahansa, suosittelemme, että surffailet suoraan Qred.com-osoitteeseen. Qredin kunnianhimoisena tavoitteena on auttaa yrityksiä kasvamaan. Jos yrityksessä halutaan esimerkiksi ostaa uusia laitteita taikka maksaa työntekijöiden palkkoja, on Qredin yrityslaina hyvä vaihtoehto. Qred voi auttaa myös, jos matkailualan yrityksesi etsii itselleen rahoituskumppania tai jos etsit inspiraatiota taikka vinkkejä yrityksesi rahoitusratkaisuihin. Qredin toiminnassa on saatu jo aikaan 7 200 prosentin kasvu ja yli 100 talenttia työskentelee Qredille.

Yritys on ehtinyt valloittaa jo kuusi markkina-aluetta ja luoda yli 5 000 työpaikkaa. Ja mikä tärkeintä, Qred on ehtinyt auttaa jo reilua 30 000 eri yritystä. Tämä ei ole jäänyt huomaamatta, sillä Financial Timesin listauksessa Qred mainittiin yhtenä nopeiten kasvavista Euroopan yrityksistä. Anna siis Qredin auttaa vahvistamaan myös sinun yritystäsi.

Trustpilotissa Qred on saanut asiakkailtaan arvosanan 5 / 5 tähteä eli yleisarvosanan erinomainen. Yhteensä arvosteluja on tällä hetkellä hieman alle 500.

Miten haen lainaa Qrediltä?

Kun olet klikannut itsesi Qredin sivustolle, on aika täyttää lainahakemus. Tarvitset lainan hakemisen aloittamista varten vain Y-tunnuksesi ja lainasumman. Lainan hakeminen Qredin kautta ei sisällä aloitusmaksua, sitoutumisvelvoitetta eikä piilokuluja. Sen sijaan palvelu tarjoaa yritysasiakkaille henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua jokaisella lainan hakuun liittyvällä askeleella. Valitse siis Qredin yrityslainahakemuksessa ensiksi tarvitsemasi lainasumma, joka voi olla 1 000 euron ja 200 000 euron välillä, minimissään 1 000 euroa ja enimmillään 200 000 euroa. Kirjoita tämän jälkeen yrityksesi Y-tunnus sille varattuun kenttään ja klikkaa vihreää Hae lainaa -nappia. Yrityslainan hakeminen ei voisi enää olla tämän yksinkertaisempaa! Muistathan myös, että lainan hakemisen jälkeen pallo on sinulla ja voit itse päättää, haluatko vastaanottaa Qredin yritykselle tarjoamasi lainan.